Kampsport i vinterferien – Artikkel i byavisa

28 feb, 14

I vinterferien 2014 har vi et gratis capoeira kurs for barn, og vår trener Erick Veras (Sinuca) er omtalt i en artikkel i Byavisa!

Kurset kaller vi for Ginga Drammen, og er et samarbeid mellom

  • Intermezzo Ungomsorganisasjon
  • EU Aktiv Ungdom
  • Elixia Drammen
  • Erick Veras (Sinuca) fra RDB capoeira Norge

Du kan lese mer om Ginga Drammen her: http://rdbcapoeira.no/gratis-kurs-for-barn/

Dette skriver avisen:

BENTE WEMUNDSTAD tekst og foto

Denne uken arrangeres det et kurs i capoeira, brasiliansk kampsport.

Det er brasilianske Erick Veras som underviser. Han har drevet med denne sporten i 22 år, og har undervist i Norge i flere år. Du lærer kroppsbeherskelse, balanse, samarbeid, teknikker og mye mer.

Capoeira ble skapt av slavene i Brasil på 1500- tallet. Slaveeierne slo hardt ned på slavene som bedrev denne kampsporten, og derfor kamuflerte de det som en dans. Likeledes kamuflerte de navnene sine, og alle som driver med capoeira får kallenavn. Ericks kallenavn er Sinuca, som betyr biljardkø. Han er veldig energisk, morsom og hyggelig.

Kurset er gratis, og for barn/ungdom 10 til 15 år. Det foregår på G60 på Union hver ettermiddag i vinterferien. De som ønsker kan fortsette å trene capoeira to lørdager i måneden.

Kampsport i vinterferien - Artikkel i byavisa

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund