Karneval i Oslo 20-22 juni

16 jun, 14

Oslo Sambaskole arrangerer karneval i Oslo helgen 20-22 juni. Selve karnevalsparaden vil være lørdag 21. juni med start kl 13. Paraden går fra Jernbanetorget ved tigeren, gjennom Karl Johans gate til Spikersuppa i krysset ved Universitetsgata. 

RDB Capoeira Norge er selvfølgelig på plass. Vi går sammen med Oslo Sambaskole og vi starter kl 13:30. Til paraden kommer det karnevals grupper fra nær og fjern med flotte dansere og fargesprakende drakter. 

Bli med på en fantastisk fargerik dag!

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund