Barnas Verdensdager, Asker

16 sep, 14

  • Dato og tid   Lørdag 20. september kl. 12.00-16.00
  • Sted              Hele Asker kulturhus

Barnas verdensdager er en gratis familiefestival – en fargerik møteplass med kulturuttrykk fra ulike steder i verden. All deltagelse er gratis. Det å presentere kulturuttrykk fra fjern og nær – og involvere publikum i dem.

Raízes do Brasil er med. For den som ønsker finns det mulighet å prøve på capoeira. Se også vår show på utescenen kl 15:10!

 

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund