Barnegruppe i Oslo på søndager

28 jul, 15

Høsten 2015 starter vi en barnegruppe i Oslo. Det vil bli treninger i Lindernhallen ved Veterinærhøgskolen på Adamstuen hver søndag kl 16:00. Fra før har vi barnegrupper i Asker og i Drammen, men dette er vår første barnegruppe i Oslo. Treneren for denne gruppa blir Rato Branco (Mattias). Han vil lære barna alle de grunnleggende bevegelsene i capoeira, og samtidig ha fokus på lek og moro. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Lindernhallen ligger like ved Veterinærhøyskolen i Thulstrupsgate 3 på Adamstuen. Ta trikk 17 og 18 til Adamstuen, eller diverse busslinjer til Ullevål Sykehus. Det er gratis parkering rett foran.

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund