Invitasjon til workshop i Kramfors

7 sep, 15

Her er en invitasjon til workshop til alle sammen fra Instrutora Carequinha i Sverige:
Hei, alle elever i Norge!
Raízes do Brasil Kramfors vil invitere dere til workshop med Sinuca som vi arrangerer her 21.-22. november. Kjempekult om så mange som mulig kan komme! Gi beskjed til meg, så ordner vi gratis overnatting hos noen av elevene her. Dere er hjertelig velkomne! Tren hardt i høst, så håper jeg at vi sees i november!
Klem/Carequinha
Du kan besøke RDB Kramfors på Facebook: https://www.facebook.com/CapoeiraKramfors

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund