Juleavslutning og oppstart etter jul

5 des, 15

Juleavslutning 2010

Juleavslutning 2010

Det har vært et veldig bra år for Raízes do Brasil Norge. Vi har fått mange nye medlemmer og store barnegrupper både i Oslo og i Asker. Det er vi veldig glade for! Nå skal vi feire med en liten juleavslutning i Asker før vi tar en velfortjent juleferie!

JULEAVSLUTNING I ASKER TIRSDAG 15. DESEMBER
Tradisjonen tro utfordrer vi alle barn og foreldre fra Drammen, Asker og Oslo til å delta på litt capoeiratrening og en felles roda. Etterpå hygger vi oss med mat og drikke. Alle tar med noe å spise/drikke som vi deler på. I tillegg kjøper alle med en gave hver, for maks 50 kr, som vi putter i en sekk og deler ut. Oppmøte for barn er 18:30 og voksne møter 19:00. Vi gleder oss til en hyggelig kveld sammen med dere!

SISTE TRENINGER FØR JUL:
Drammen, Fjell Bydelshus: Torsdag 10. desember
Oslo, Lindernhallen (barn): Søndag 13. desember
Oslo, Lindernhallen (voksne): Mandag 14. desember
Asker kulturhus: Tirsdag 15. desember
Oslo, Vulkan Flerbrukshall (voksne): Onsdag 16. desember

OPPSTART JANUAR:
Oslo, Lindernhallen (voksne): Mandag 4. januar
Asker kulturhus: Tirsdag 5. januar
Oslo, Vulkan Flerbrukshall (voksne): Onsdag 6. januar
Oslo, Lindernhallen (barn): Søndag 10. januar

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul og ett riktig godt nytt år!

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund