Vinterworkshop 12. – 14. februar 2016

23 jan, 16

Bli med på årets første workshop! Tren capoeira, maculelê, spill berimbau, dans samba og ikke minst møte nye capoeiristaer som kommer på besøk. Det blir en hyggelig helg med dyktige trenere som får motivasjonen på topp.
I år får vi besøk av Professor Baiano. Baiano kommer opprinnelig fra Brasil, men bor i Italia hvor han har sin egen capoeiragruppe. Vi får også besøk av Mestre Dodo fra Sverige. Dodo har vært med oss på mange arrangementer og han er en god læremester som alle elevene liker veldig godt.
Sinuca har nettopp vært i Brasil, så det vil bli muligheter til å kjøpe helt nye abadás (treningsbukser) også.
Pris for å delta er 400 kr. Dette kan leveres til Calango, Jandaia eller Sinuca på trening.

Fredag 12. februar – Sted er ikke bestemt, men det blir i Drammen
Tid: 18:00- 20:00
Lørdag 13. februar – Borgen skole, Asker
Tid: 09:00 – 15:30
Søndag 14. februar – Borgen skole, Asker
Tid: 11:00 – 16:00

Du finner også vinterworkshoppen som Facebook-arrangement her: facebook.com/events/1674741186107543/
ABADÁ
Alle som har abadá (de hvite treningsbuksene vi bruker) må bruke disse på trening. Det er en del av «uniformen» vår, akkurat som i alle andre kampsporter. For de som ikke har vil det bli mulighet til å kjøpe på nyåret. Contramestre Sinuca reiser til Brasil i jula, og når han kommer tilbake har han med abadás i alle størrelser.

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund