Batizado 2016

30 apr, 16

Det er klart for vår 9. batizado og gradering. Dette skjer lørdag 11. og søndag 12. juni.

Batizado og gradering 2016

Det er klart for vår 9. batizado og gradering. Dette skjer lørdag 11. og søndag 12. juni, men vi trener også hele uka. I år får vi besøk av Sinucas gamle mestre fra Brasil, mestre Tucano. En av Sinucas venner fra Brasil, mestre Corujito, kommer også. Begge to har vært her flere ganger og de har med seg masse energi og god stemning. Mestre Corujito kommer også til å holde en workshop hvor vi får lage pandeiro (tamburin), og de blir med på treninger hele uka i forkant av batizadoen. I tillegg får vi besøk av instrutor Timtim fra Malmö i Sverige. Alt vil foregå i Oslo og Asker. Oversikt over tid og steder vil bli sendt ut senere.

Hva er en batizado?

Du finner all informasjon om batizado, troca de cordas, belter og graderingssystemet vårt på denne siden: rdbcapoeira.no/gradering

Priser

  • Hele uka: 800 kroner (1000 kroner hvis du betaler etter 1. juni).
  • Familie: For familier med to eller flere koster det 600 kroner per person
  • Én dag: 500 kroner.

Inkludert i prisen er årets t-skjorte, ny corda for de som skal graderes, mat og drikke lørdag og søndag, og pandeiro (tamburin) fra workshop med mestre Corujito fra Brasil.

Betaling

Få faktura: Du kan bestille faktura i webshoppen vår hos Norges Kampsportforbund. Gå til http://nkfwww.kampsport.no/portal/page/portal/ks_utv/ks_varesalg?p_vgr_id=892&p_cr_par= og logg deg inn. Alle medlemmer fikk innloggingsinformasjon på epost når de ble innmeldt i klubben. Hvis du ikke husker det kan du klikke på glemt passord. Når du har bestilt vil du få en bekreftelse på epost. Du vil deretter motta faktura i løpet av 24 timer.

Vipps: Dersom du bruker Vipps så kan du overføre pengene der også. Søk på 13665 og velg klubben vår. Husk å oppgi hva du betaler for i kommentarfeltet.

Betale med kort: Kristian (Calango) har med kortleser på trening fra og med neste uke. Hvis du vil betale med kort tar du bare kontakt med han.

Hvis noe er uklart eller du har spørsmål så kan du ta kontakt med Kristian (Calango) på 93052945 eller skriv en mail til info@rdbcapoeira.no.

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund