Minner fra batizado 2016

19 jul, 16

Lørdag 11. og søndag 12. juni gjennomførte vi vår 9. batizado og gradering. I år fikk vi besøk av Sinucas gamle mestre fra Brasil, mestre Tucano, og en av Sinucas beste venner fra Brasil, mestre Corujito. Begge to har vært her flere ganger og de har alltid med seg masse energi og god stemning. I tillegg fikk vi besøk av instrutor Timtim fra Malmö i Sverige og instrutor Curió fra Barcelona i Spania. Vi ønsker å takke alle sammen, og også professor Melodia, fra Tønsberg, som kom og besøkte oss på selve graderingen! Her er noen videoer og bilder fra batizadoen og treningen fra batizadouka.

Vi startet uka med en opptreden i Kubaparken under Musikkfest Oslo

Så viste mestre Corujito oss hvordan man lager en pandeiro

Selve batizadoen foregikk på Borgen skole i Asker. Her er en intro med en dans som Avalanche laget. Den går over i capoeira og soloer fra både barn og voksne

Her er litt mer spill med barn og voksne fra batizadoen

Og her er vår fremføring av Puxada de Rede. Det er en forestilling om en fiskerlandsby og hverdagen, livet og døden til fiskerne.

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund