Ut på tur
Gruppa vår er ofte ute på tur og deltar på arrangementer rundt om i verden. Vi har vært flere steder i Europa og i USA, og vi har selvfølgelig også vært i Brasil. Du møter mange hyggelige mennesker fra vår verdensomspennende capoeirafamilie, og man lærer alltid nye ting!

Santa Cruz, California, 2015

Santa Cruz, California, 2015

Times Square i New York i 2014

Times Square i New York i 2014

På vei til Vadeia Mundo Vadeia 2013

På vei til Vadeia Mundo Vadeia 2013

Brasil, sommer 2013

Vi koser oss i Brasil i 2013

Brasil, sommer 2013

Capoeira på stranda i Brasil i 2013

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund