Treneren vår; Sinuca
Treneren vår heter Erick, men innenfor capoeira kalles han Sinuca. Sinuca er født og oppvokst i Brasil og kom til Norge i 2007. Han har vært aktiv i sporten siden han var 12 år, og har jobbet som instruktør innen capoeira og afrobrasiliansk kultur siden han var 14 år. Han er også utdannet personlig trener, og er brennende opptatt av riktig trening, teknikk og sunn livsstil. Han har jobbet med små og store grupper, unge, eldre, turister og ikke minst gatebarn i Brasils favelaer. Han er en virkelig ildsjel!

Capoeira og samfunnet

Brasil er et land med store sosiale forskjeller. I mange år har capoeira blitt brukt som verktøy for å motvirke at barn ender opp i kriminell gjengmiljø. Vi har sammen med en av Sinucas eldste elever startet et prosjekt i en liten landsby i Brasil, der barn får trene gratis. Der er capoeira med på å styrke lokalsamfunnet og idretten holder barn borte fra rusmidler! Du kan se bilder fra Sumaré her.

Capoeira bygger broer

Her i Norge har vi deltatt i prosjekter for integrering av barn og ungdom. Blant annet i samarbeid med Introduksjonssenteret for utlendinger i Drammen og på Sinsen Kulturhus.

Sinuca i Byavisa

Treneren vår kalles Sinuca

Gruppe med barn på Sinsen Kulturhus, bilde fra 2013

Gruppe med barn på Sinsen Kulturhus, bilde fra 2013

barn brasil

En ung Sinuca med en av sine barnegrupper i Brasil

Sumaré, Brasil, 2013

Projekt med barn i Sumaré, Brasil, bilde fra 2013

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund