Capoeira for barn

1 jan, 17

Barnetrening Asker august 2016

Bilde fra barnetrening i Asker, 2016

Vi holder treninger i capoeira for barn i alderen 6 til 12 år, både i Oslo og Asker. Treneren for gruppa i Oslo heter Mattias (Rato Branco), og i Asker er det hovedtreneren vår, Erick (Sinuca), som holder treningene. Begge har mange års erfaring med capoeira og undervisning av barnegruppene. De vil lære barna alle de grunnleggende bevegelsene i capoeira, og samtidig ha fokus på lek og moro. Vi holder åpent hus i én hel måned fra 1. januar til 1. februar. Da kan du trene så mye du vil med oss helt gratis. Utenfor den måneden får man to gratis prøvetimer før man må bestemme seg for om man vil fortsette eller ikke. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Treningstider og lokasjon:

Oslo (Lindernhallen)
Søndager: 16:00 – 17:00

Google maps: http://goo.gl/maps/aBpWv
Asker (Asker kulturhus)
Tirsdager: 18:30 – 19:30

Google maps: http://goo.gl/maps/O5Egp

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund