Åpent hus hele september!

23 aug, 17

Åpent hus hele september!

Vi holder åpent hus i hele september. Du kan trene så mye du vil med oss uten å betale en krone. Dette er den perfekte muligheten til å prøve capoeira. Kom og tren gratis med oss enten i Asker eller Oslo. Ta med familie, venner og bekjente og prøv denne fantastiske kampsporten. Vi sees!

Lurer du på noe? Send oss en mail på info@rdbcapoeira.no. eller kontakt oss på Facebook: https://www.facebook.com/rdbcapoeira/

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund