Åpent Hus!

18 des, 17

Åpent Hus 2015

Åpent hus med RDB capoeira fortsetter!

Har du lyst till å prøve capoeira? Dette er den perfekte muligheten.
Vi holder åpent hus i hele januar og du kan trene med oss så mye du vil uten å betale en krone. Ta med familie, venner og bekjente og prøv denne fantastiske kampsporten. Vi holder treninger for barn og voksne i Drammen, Asker og i Oslo. Bli med!

Lurer du på noe? Ta kontakt! Send oss en mail på info@rdbcapoeira.no.

Se våre treningstider her: http://rdbcapoeira.no/hvor-trener-vi/

 

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund