En smartere klubbdugnad!

9 nov, 16

Smartere klubbdugnadNå kan du som medlem, foreldre, besteforeldre og andre du kjenner sette av litt tid noen ganger i måneden for å støtte klubben. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på enkle og anonyme spørreundersøkelser, gjennom Norges Idrettsforbunds «Rett i klubbkassa». Vi ser på dette som en klubbdugnad, og disse pengene vil igjen komme medlemmene til gode!

Klubben får mellom 5 og 25 kr for hver gjennomførte undersøkelse, og du som deltar bestemmer selv hvor mange undersøkelser du vil være med på per år eller per måned.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

Hva betyr det for deg å bli panelist?

  1. Norges Idrettsforbund og deres partnere sender deg noen spørreundersøkelser via e-post, du velger selv hvilke du ønsker å være med på.
  2. Det er selvfølgelig gratis for deg å bli panelist og klubben du støtter får mellom 5 og 25 kr for hver undersøkelse du gjennomfører.
  3. Ingen av dine personlige data blir delt med andre eller utlevert til tredjepart.

Du melder deg enkelt på ved å trykke på linken over. Etter at du har fylt ut litt informasjon om deg selv vil Norges Idrettsforbund og deres partnere sende deg undersøkelser som passer for deg.

På forhånd takk for at du støtter klubben! 🙂

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund