Informasjonskapsler

Rdbcapoeira.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som for eksempel antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Din IP-adresse blir anonymisert og vil ikke bli lagret eller sendt til en tredjepart.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

E-postadresser og kontaktskjema

Noen av tjenestene på denne nettsiden tillater deg å sende oss en epost. Vi vil bruke informasjonen du oppgir, for eksempel e-postadresse eller telefonnummer, for å svare på forespørselen din. Husk at e-postoverføringer ikke krypteres som standard, så vi ber om at du ikke sender sensitiv informasjon som kredittkortnummer eller bankkontoinformasjon via kontaktskjema. Hvis slik informasjon er nødvendig, vil den være via en nettside som klart angir at siden og overføringen av informasjon er sikker og kryptert. Alle elektroniske meldinger mottatt fra besøkende slettes når det ikke lenger er nødvendig.

En av tjenestene på denne nettsiden tillater deg å melde deg inn i klubben via et innmeldingsskjema. Vi vil bruke informasjonen du oppgir i dette skjema i vårt eget medlemsarktiv, og til å melde deg inn hos Norges Kampsportforbund, slik at du også får treningsforsikring. Denne informasjonen slettes på forespørsel når vedkommende har meldt seg ut av klubben.

Tilgang til informasjon

Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte oss via info@rdbcapoeira.no:

 1. Be om en liste over personlige opplysninger vi har om deg, om noen.
 2. Be om en endring, rettelse eller sletting av dine personlige opplysninger.
 3. Be om at vi unngår å samle inn noe i fremtiden (opt-out).

Hvis du tror på et hvilket som helst tidspunkt at vi ikke følger denne personvernpolitikken som angitt, vennligst kontakt oss umiddelbart via info@rdbcapoeira.no.

Liste over informasjonskapsler som brukes på rdbcapoeira.no

 • _ga Utløper: 2 år
 • _gat Utløper: Økt
 • _gid Utløper: Økt
 • collect (google-analytics.com) Utløper: Økt
 • @@History/@@scroll|# (youtube.com) Utløper: Økt
 • GPS (youtube.com) Utløper: Økt
 • NID (google.com) Utløper: 6 måneder
 • VISITOR_INFO1_LIVE (youtube.com) Utløper: 179 dager
 • YSC (youtube.com) Utløper: Økt

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund