Spørsmål og svar

Her finner du spørsmål og svar på det du måtte ønske å vite om klubben eller capoeira. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt kan du kontakte oss på denne siden.
Hva brukes medlemskontingenten til?
Inntekter fra medlemskontingenten går i hovedsak til betaling av salene, forsikring samt betaling av besøkende instruktører når vi har gradering eller workshop. All organisering av arrangementer, drift av klubben, nettside m.m. gjøres takket være frivillig innsats av flinke folk som trener hos oss!
Hvordan melder jeg meg inn?
Det eneste du må gjøre er å fylle ut en kontrakt og et innmeldingsskjema. Du finner alt her: http://rdbcapoeira.no/innmeldingsskjema/
Hva koster det å trene?
Vi har ulike priser for voksne, barn, studenter og familier. Klikk her for å se alle prisene våre.
Har dere studentpris?
Ja, vi har studenpris. Studenter betaler det samme som barn (kr 1 550,- i semesteret). Studenter regnes som de som tar høyere utdanning (universitet eller høgskole) og har et gyldig studentkort. Du kan lese mer om prisene våre ved å klikke her.
Har dere familierabatt?
Ja, familier betaler for medlemskontingent og treningsavgift tilsvarende 2 barn (1550 kr + 1550 kr), og et ubegrenset antall personer fra samme familie kan trene så mye de vil. Du kan lese mer om prisene våre ved å klikke her.
Hvilken capoeirastil trener dere?
Vi trener en stil som heter capoeira contemporânea, eller samtidscapoeira som det heter på norsk. Denne typen capoeira er veldig mangfoldig, og kan inneholde både kjappe rytmer med raske spark, og et mer sakte spill der utøverne har en leken dialog med hverandre.
Hvor ofte har dere gradering?
I vår gruppe har vi gradering én gang i året. Den foregår på slutten av vårsemesteret. Du kan lese mer om gradering på denne siden.
Kan hvem som helst trene capoeira?
Ja, og det spiller ingen rolle om du er 7 eller 50 år, liten eller stor, tykk eller tynn, stiv eller myk. Capoeira er for alle.
Må jeg ha trent kampsport for å prøve capoeira?
Nei, det trenger du ikke. Vi har mange flinke elever her som aldri har trent andre kampsporter før de begynte med capoeira.
Hvem er treneren deres?
Treneren vår kommer fra Brasil og heter Sinuca. Sinuca har trent capoeira siden han var 12 år. Han er også utdannet personlig trener, og legger mye vekt på riktig trening og teknikk. Du kan lese mer om han på denne siden.

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema under, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
 

Bekreftelse

Vi er medlem av:

Vi er medlem av Norges IdrettsforbundVi er medlem av Norges KampsportforbundVi er medlem av Oslo IdrettskretsVi er en Se & bli sett-klubbStøtt oss gjennom GrasrotandelenStøtt oss gjennom Norges Idrettsforbund